Mikä ihmeen Worry?

Historia: Wuoksi Off Road ry ( Worry ) perustettiin Ruokolahdella tammikuussa 2009, jäseniä seurassa 25henkilöä ( n 20 ajoneuvoa). Idea seuran perustamisesta syntyi kun maastoajoneuvoista kiinnostuneet harrastajat löivät viisaat päänsä yhteen, yhteinen ongelma harrastuspaikoista oli suurin yhdistävä tekijä. Järjestäytymisen kautta saatiin mahdollisuus maastoajoon maanomistajien luvalla. Alkuvuonna 2010 jäsenmäärä likimain 30 henkilöä.

Yhdistyksellä on periaatteena, että kaikki harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Maastoajoa autoille ja mönkijöille, ajopäiviä päivien merkeissä noin kerran kuukaudessa. Yhdistyksellä on tällä hetkellä ajoalueita 4 kappaletta, ja kaikissa on erilaista maastoa. Löytyy hakkuuaukeaa, hiekkakuoppaa, upottavaa suopohjaa, kalliomaastoa josta löytyy reittiä monentasoiselle kuljettajalle kuin autollekin. Niin mönkijät, vakioautot, city-maasturit, sekä enemmänkin rakennellut ajoneuvot on pyritty ottamaan huomioon reittejä tehtäessä.

Jokaisen auton tulee olla vakuutettu, myös sammutin ja tukevat hinauspisteet ovat pakollisten tarvikkeiden listalla. Lisäksi vinssillisissä autoissa ja mönkijöissä on oltava puunsuoja liina. Yhdistys puolestaan varaa ajopaikoille mm. öljynimeytys tarvikkeita, jos vahinko pääsee syntymään.


Parhaiten mukaan toimintaan pääsee liittymällä jäseneksi ja helpoiten se onnistuu yhdistyksen tapahtumissa, tai lähettämällä jäsen hakemuksen. Tapahtumista tiedoitetaan parhaiten foorumin puolella.